0kr
0
0
Subtotal: 0kr

Inga produkter i varukorgen.

Inga produkter i varukorgen.

Köpvillkor & integritetspolicy

Betalning

Betalning sker med Klarna eller i förskott med Swish Betala genom att följa anvisningarna i kassan.

Fraktkostnad specificeras på din orderbekräftelse. Fraktkostnaden är 69 kr per leverans.

Returer

För att skicka ett paket i retur till oss behöver produkten uppfylla följande kriterier:

  • Produkten får inte vara använd.
  • Produkten ska vara i sitt ursprungliga skick, i sin originalförpackning.
  • Etiketterna ska sitta kvar.
  • Följesedeln ska vara med i paketet.

Vi erbjuder inga retursedlar och inga fria returer. Returfrakten bekostas och administreras av kunden. Returnera till följande adress:

Örebro Ridsport AB
Gräve 372
705 93 Örebro

Fram tills att vi har mottagit returen har kunden ansvar för retur paketet. Därför rekommenderar vi att du skickar returen till oss med spårbar frakt.

Vi gör inga direkta byten på vårt lager. Skicka tillbaka produkten för återköp och lägg därefter en helt ny beställning på hemsidan. När vi mottagit och godkänt din retur återbetalar vi dig för den första beställningen. Du får alltid ett mail från oss när vi administrerat din retur. Returhanteringen kan ta upp till 10 arbetsdagar, men går oftast betydligt fortare än så. Därefter tar det 2-5 arbetsdagar för återbetalningen att överföras till det konto som användes vid köpet.

Reklamationer

Vi ska självklart hjälpa dig på bästa möjliga sätt! 

Om du har fått hem en vara med ett fabrikationsfel, 

  • ta en bild eller spela in en video där felet syns tydligt
  • Fota även inköpsbevis

Maila detta till oss på info@designbywinge.se

Vi förbehåller oss rätten att neka reklamationer där felet inte är ett fabrikationsfel.

Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning.

Att reklamera en vara inom två månader anses vara inom skälig tidsram för att upptäcka ett fabrikationsfel. Vi förbehåller oss rätten att neka reklamationer. 

Fraktkostnad vid reklamation betalas alltid av Örebro Ridsport AB.

Ångerrätt

Generellt har vi alltid ångerrätt i 14 dagar i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum du har hämtat ut ditt paket hos ditt ombud. Varan ska skickas väl emballerad, i oanvänt skick och i originalförpackning.

Integritetspolicy

Det är viktigt för oss att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och säkert sätt enligt reglerna i dataskyddsförordningen GDPR.
Örebro Ridsport AB är personuppgiftsansvarig för användningen av dina personuppgifter och ansvarar för att användningen sker i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Vi samlar in personuppgifter när du genomför ett köp via vår webbplats, skapar ett användarkonto, svarar på erbjudanden, kontaktar vår kundsupport eller när du besöker vår webbplats. Till sådana personuppgifter räknas namn, adress, e-postadress, telefonnummer, IP-adress samt annan information som du frivilligt lämnar till oss.

Dina personuppgifter lagras bara så länge som det krävs för att uppfylla ändamålen med hanteringen, eller så länge som vi måste lagra dem enligt lag t. ex. bokföringslagen.

Ändamål: Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna hantera och leverera din beställning samt för att kunna ge dig information om din leverans och/eller eventuella returer och reklamationer.

När du kontaktar oss via via e-post, telefon eller sociala medier så behandlar vi dina frivilligt lämnade uppgifter för att kunna erbjuda dig hjälp och svara på dina frågor. Vi använder dina personuppgifter för att hantera förfrågningar från dig via vår kundservice, via e-post, telefon och sociala medier samt skicka ut information.

Varukorg